Eventos y noticias del mundo Maido, el mejor restaurante de comida nikkei en Lima.

es

Online Reservations

Dear Customer,

Our restaurant only takes reservations made using our web page or email (reservas@maido.pe). Please take into account that reservations via web or email can only be made with a minimum time of 48 hours in advance.

If you would like to make a reservation with less than 48 hours in advance, or modify an existing reservation during the same day in which you are coming to Maido you can do it over the phone (4462512 / 4477554) during 09.00hrs until 18.00hrs.

We would also like to remind you that besides our A la carte service you can also take our Nikkei Experience. This experience consists of 15 courses and has a duration of two hours and thirty minutes approximately with a beverage pairing option. During lunch time you can start the experience until 14.00hrs and for dinner until 21.00hrs. We recommend to book in advance since we have limited number of experiences that we can serve for lunch and dinner.

We will get back to you during the next 48 hours.

Thank you very much for writting us.

We will reply as soon as possible.

Please note that your booking request is not yet confirmed.

We are managing reservation requests no more than three months in advance.

Our reservation center will be contacting you within 48 hours to determine our availability.

We appreciate your preference.

Your request has been sent, a confirmation will be sent to your mail .

We recommend to see the menu

I would like to order:

Date

Dear Customers please note that online reservations can only be made 24 hours in advance at least, however, telephone reservations may be made even during the day requested.

Hour

N° of guests

News

Nora Sugobono (@nsugobono)

16 Feb

RT @nsugobono: Hoy empieza la veda de conchas negras. Si las ven en alguna parte, denúncienlo. https://t.co/VqIUepWRSY

Visit source

Martín Vizcarra (@MartinVizcarraC)

13 Feb

RT @MartinVizcarraC: Saludo la libertad del valiente policía Elvis Miranda. Ratifico mi pleno respaldo a la @PoliciaPeru en su difícil misi…

Visit source

Gaston Acurio (@gaston_acurio)

13 Feb

RT @gaston_acurio: Martha palacios, es una gran cocinera, pero sobretodo es de esas personas que se ganan el cariño de todo quien la conoce…

Visit source

Mugaritz (@Mugaritz)

12 Feb

RT @Mugaritz: La gastronomía también sirve para aunar esfuerzos e ilusión para intentar mejorar distintas realidades. Felices de estar en P…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

06 Feb

RT @Mitsuharu_maido: Terrible technical suppprt in #SchindlerPeru @schindlergroup Elevator breaks down every week, local branch does not s…

Visit source

Angel Perea (@angelperea01)

31 Jan

RT @angelperea01: @gaston_acurio @Mitsuharu_maido @JBercke @paolamiglio @lomosaltado @VirgilioCentral el inicio de la veda del recurso con…

Visit source

Jorge Muñoz (@JorgeMunozAP)

22 Jan

RT @JorgeMunozAP: Hoy me reuní con los Bomberos Voluntarios de la IV Comandancia Departamental Lima Centro en la sede de la Compañía Victor…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

18 Jan

Una vergüenza nacional. No permitamos esta locura. Mi apoyo total al Sub oficial Elvis Miranda @PoliciaPeru y mi in… https://t.co/FU20BBM5ug

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

11 Jan

Con el maestro de maestros Robert De Niro!!! Gracias por visitarnos #Maido https://t.co/TghSZ0suK8

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

08 Jan

Terrible technical suppprt in #SchindlerPeru @schindlergroup Elevator breaks down every week, local branch does no… https://t.co/wShzvDLIr9

Visit source

Angel Perea (@angelperea01)

03 Jan

RT @angelperea01: Tenemos veda del tiburón martillo (Sphyrna zygaena) desde el 01 de enero hasta el 10 de marzo de cada año @gaston_acurio…

Visit source

Angel Perea (@angelperea01)

21 Dec

RT @angelperea01: todos debemos saber, periodo de veda por reproducción del #camaron de río se inicia el 01 enero y se prolongará hasta 31…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

18 Dec

El origen de todas las papas del mundo se origina a travez de esta plantita, fue la primera planta de papa de la hi… https://t.co/c78SAulE15

Visit source

Revista Somos (@SomosElComercio)

16 Feb

RT @SomosElComercio: ¡Buenos días! Esta es la portada de Somos Albert Adrià, Andoni Luis Aduriz, Joan y Jordi Roca, Virgilio Martínez, Mi…

Visit source

Jorge Muñoz (@JorgeMunozAP)

13 Feb

RT @JorgeMunozAP: Cómo parte de la política de protección de nuestro planeta, hemos dispuesto el reemplazo progresivo del plástico y el tec…

Visit source

Paola Miglio (@paolamiglio)

13 Feb

RT @paolamiglio: Mejor chef #PremiosLuces2018 de @elcomercio_peru, una de las cocineras que más admiro por su nobleza, sencillez y talento:…

Visit source

Heine Herold (@heinehe)

09 Feb

RT @heinehe: Chita de 200 grs en el mercado Lobatón @MINPRODUCCION @AComerPescado Difundamos la depredación @paolamiglio @agoisfoto @Caty…

Visit source

BasqueCulinaryCenter (@bculinary)

02 Feb

RT @bculinary: “Lo más importante para el éxito de un restaurante no es la creatividad ni el marketing, es el equipo y su sentido de perten…

Visit source

madrid fusion (@madridfusion)

28 Jan

RT @madridfusion: LA RUTA DE LA PAPA A EUROPA; DE PERU A TENERIFE” @erlantzgorostiza (Restaurante M.B. España), @mitsuharu_maido (Maido,Per…

Visit source

Luces El Comercio (@Luces_ECpe)

21 Jan

RT @Luces_ECpe: #Luces20Años “Para mí Luces siempre ha sido la plataforma más entretenida de El Comercio. Y para mí, también, es el que más…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

18 Jan

Feliz dia Lima!!! Aca va una del gran Augusto Polo Campos https://t.co/hjUwANeq4R

Visit source

Angel Perea (@angelperea01)

09 Jan

RT @angelperea01: Con el ingreso de aguas subtropicales (con salinidades altas) hasta cerca a costa tenemos presencia temporal en el centr…

Visit source

maría de michelis (@madbloodymary)

08 Jan

RT @madbloodymary: De sostenibilidad, de nuestros patrimonios naturales y culturales hablan @Mitsuharu_maido y @paolamiglio en una charla i…

Visit source

Angel Perea (@angelperea01)

02 Jan

RT @angelperea01: Estimados todos empezando el 2019, recuerden que ya estamos en veda del camaron de río por reproducción, este preciado re…

Visit source

Gaston Acurio (@gaston_acurio)

20 Dec

RT @gaston_acurio: Recetweet. Cuando empiezan las lluvias, el camarón desciende de los andes al mar para reproducirse. Cuando estas termin…

Visit source