Reservation
Call Us
Find Us
es

Online Reservations

Dear Customer,

Our restaurant only takes reservations made using our web page or email (reservas@maido.pe). Please take into account that reservations via web or email can only be made with a minimum time of 48 hours in advance.

If you would like to make a reservation with less than 48 hours in advance, or modify an existing reservation during the same day in which you are coming to Maido you can do it over the phone (4462512 / 4477554) during 09.00hrs until 18.00hrs.

We would also like to remind you that besides our A la carte service you can also take our Nikkei Experience. This experience consists of 13 courses and has a duration of two hours and thirty minutes approximately with a beverage pairing option. During lunch time you can start the experience until 14.00hrs and for dinner until 21.00hrs. We recommend to book in advance since we have limited number of experiences that we can serve for lunch and dinner.

We will get back to you during the next 48 hours.

Thank you very much for writting us.

We will reply as soon as possible.

Please note that your booking request is not yet confirmed.

We are managing reservation requests no more than three months in advance.

Our reservation center will be contacting you within 48 hours to determine our availability.

We appreciate your preference.

Your request has been sent, a confirmation will be sent to your mail .

We recommend to see the menu

I would like to order:

Date

Dear Customers please note that online reservations can only be made 24 hours in advance at least, however, telephone reservations may be made even during the day requested.

Hour

N° of guests

Nikkei

reservations reservations

Discover

“The Nikkei Experience”

Latest News

RT @TheWorlds50Best: Congratulations to Maido, The Best Restaurant in Latin America 2019, sponsored by S.Pellegrino & Acqua Panna! #LatAm5…

RT @angelperea01: Pasado mañana se inicia veda reproductiva del recurso #pejerrey, el fin de esta dependerá de la evolución de sus indicado…

RT @paolamiglio: El ganador: la cocina nikkei y el servicio, que se sigue mostrando al mundo y evolucionando cada día ante nuestros ojos. E…

@ScotiabankPE paren ya con la publicidad invasiva. Esto esta penado por ley. Estoy harto de que me sigan llamando. NO GRACIAS!

RT @MartinVizcarraC: Gladys Tejeda y Christian Pacheco, nuestros primeros oros Panamericanos. Todos los peruanos estamos orgullosos de uste…

RT @MininterPeru: Nuestros policías enfrentan con coraje a la delincuencia y no permitiremos que pierdan su libertad por defender a todos l…

@massimobottura @gaston_acurio @VirgilioCentral @maurocolagreco @Dabizdiverxo @FoodforSoul_it Welcome Massimo!

RT @massimobottura: Great vibe in Lima !! All together to help the Pachacutec School #peru #foodforsoul @gaston_acurio @virgiliocentral @m…

En Buenos Aires con @maurocolagreco #grandprixbaronb baronbargentina de aca nos vamos a Lima para cocinar en la cen… https://t.co/5cJonMSGuM

RT @CancilleriaPeru: Como parte de las actividades de la #SemanaDelPerú en Colombia el reconocido chef peruano @Mitsuharu_maido realizó una…

Gracias ⁦por esta alegria!!!@SeleccionPeru⁩ 🙏🙏🙏💪💪 https://t.co/Ph12CktSUx

RT @mal_menor: La nueva gestión municipal de Breña no esperó ni dos meses para cutrear: adquirió flota de bicicletas para seguridad ciudada…

RT @pedrogallese: Aunque te sientas perdido y sin fuerzas recuerda que cada día puede ser el comienzo de algo maravilloso NO TE RINDAS! #Ar…

RT @marcaPERU: ¡Hoy rendimos homenaje a nuestros pescadores! Gracias a su gran trabajo y dedicación, disfrutamos los más maravillosos y var…

RT @gaston_acurio: Cual sera el secreto de su exito? Sera el punto de anis o de azucar? Sera el hecho que se frien al momento? Sera que Las…

RT @juliaplozano: Felicidades @Mitsuharu_maido!!! 🎉🎉🎉 https://t.co/jWxwiaqhxt

Gracias al equipo de Maido por hacer esto posible, gracias a todas las personas que creen, nos apoyan y disfrutan c… https://t.co/4mCL4ZLUUX

Tiradito de ventresca de atun, leche de tigre, dashi con agua te tomate, crujientes de arroz palta y cancha #Maido https://t.co/2aeSYyE06Y

Arroz norteño, chorizo de mar, huevito y fondo achorado levantamuertos. #arrozconmariscos #Maido #creandoando… https://t.co/u2PzUgkXqv

@angelperea01 @gaston_acurio @lomosaltado @paolamiglio @JBercke @HajimeKasuga @VirgilioCentral El higado de rape es un manjar

HORABLES SAN-GUCHES de @sushipopperu hoy en el somosburgerfest en los @domosart Comida y Fiesta! Burger Party! https://t.co/IBuqyLs8t8

RT @agoisfoto: En serio que esto es muy fuerte!! Algo se tiene que hacer y ya... https://t.co/fnFwAcEBVr

No mucha gente sabe de donde proviene la figura que vemos en el nombre de Maido que finalmente termina siendo la O… https://t.co/QSY3XbwnMC

Pesimo servicio de roaming de @ClaroPeru No dan solucion a los problemas a pesar de que los clientes pagan la tari… https://t.co/Xn3SMq2EBR


Go to News
Follow us at