Reservation
Call Us
Find Us
es

Online Reservations

Dear Customer,

Our restaurant only takes reservations made using our web page or email (reservas@maido.pe). Please take into account that reservations via web or email can only be made with a minimum time of 48 hours in advance.

If you would like to make a reservation with less than 48 hours in advance, or modify an existing reservation during the same day in which you are coming to Maido you can do it over the phone (4462512 / 4477554) during 09.00hrs until 18.00hrs.

We would also like to remind you that besides our A la carte service you can also take our Nikkei Experience. This experience consists of 13 courses and has a duration of two hours and thirty minutes approximately with a beverage pairing option. During lunch time you can start the experience until 14.00hrs and for dinner until 21.00hrs. We recommend to book in advance since we have limited number of experiences that we can serve for lunch and dinner.

We will get back to you during the next 48 hours.

Thank you very much for writting us.

We will reply as soon as possible.

Please note that your booking request is not yet confirmed.

We are managing reservation requests no more than three months in advance.

Our reservation center will be contacting you within 48 hours to determine our availability.

We appreciate your preference.

Your request has been sent, a confirmation will be sent to your mail .

We recommend to see the menu

I would like to order:

Date

Dear Customers please note that online reservations can only be made 24 hours in advance at least, however, telephone reservations may be made even during the day requested.

Hour

N° of guests

Nikkei

reservations reservations

Discover

“The Nikkei Experience”

Latest News

RT @CCFFAA_PERU: #UnDíaComoHoy | ▶️ Recordamos el coraje y entrega de nuestros Comandos en una de las operaciones militares más exitosas de…

RT @VirgilioCentral: Empezamos la temporada seriamente https://t.co/iFjFQoWdrZ

RT @msihua: Consistently one of the best meals we've had on our Macau trips. _ Aji, overseen by Chef @mitsuharu_maido of Maido in Lima, an…

RT @angelperea01: Temporada de bonito, buena condición ambiental, sin desove, buen tamaños, continúa enfriamiento, aguas con salinidades a…

RT @gaston_acurio: Hoy nace convida. Un comedor social que hemos construido junto a @karguinano en pachacutec que Ofrecerá cada día desayun…

RT @George_Forsyth: Ya nos han informado que han llegado 2 sicarios del norte debido al operativo en el mercado de frutas! Ya hemos declara…

RT @cheryltiu: There’s no such thing as a bad meal— or even a bad dish— at @Mitsuharu_maido’s Aji at MGM Cotai in #Macau. More on what we h…

RT @presidenciaperu: Hemos recuperado el principio de autoridad en La Pampa, en Madre de Dios. Nuestro propósito es el desarrollo sostenibl…

Cuando se hara realmente algo al respecto? @MTC_GobPeru @MininterPeru La ‘bestia’ de Petit Thouars: la coaster pir… https://t.co/SvF6bIbYH8

RT @hectorsfiesta: En PicanteRía Acabado de salir. HS #lapicanteria #surquillolima #picanteríadelmar #Pimentel #picanteriasantiago #sant…

RT @nsugobono: Hoy empieza la veda de conchas negras. Si las ven en alguna parte, denúncienlo. https://t.co/VqIUepWRSY

RT @SomosElComercio: ¡Buenos días! Esta es la portada de Somos Albert Adrià, Andoni Luis Aduriz, Joan y Jordi Roca, Virgilio Martínez, Mi…

RT @MartinVizcarraC: Saludo la libertad del valiente policía Elvis Miranda. Ratifico mi pleno respaldo a la @PoliciaPeru en su difícil misi…

RT @JorgeMunozAP: Cómo parte de la política de protección de nuestro planeta, hemos dispuesto el reemplazo progresivo del plástico y el tec…

RT @gaston_acurio: Martha palacios, es una gran cocinera, pero sobretodo es de esas personas que se ganan el cariño de todo quien la conoce…

RT @paolamiglio: Mejor chef #PremiosLuces2018 de @elcomercio_peru, una de las cocineras que más admiro por su nobleza, sencillez y talento:…

RT @Mugaritz: La gastronomía también sirve para aunar esfuerzos e ilusión para intentar mejorar distintas realidades. Felices de estar en P…

RT @heinehe: Chita de 200 grs en el mercado Lobatón @MINPRODUCCION @AComerPescado Difundamos la depredación @paolamiglio @agoisfoto @Caty…

RT @Mitsuharu_maido: Terrible technical suppprt in #SchindlerPeru @schindlergroup Elevator breaks down every week, local branch does not s…

RT @bculinary: “Lo más importante para el éxito de un restaurante no es la creatividad ni el marketing, es el equipo y su sentido de perten…

RT @angelperea01: @gaston_acurio @Mitsuharu_maido @JBercke @paolamiglio @lomosaltado @VirgilioCentral el inicio de la veda del recurso con…

RT @madridfusion: LA RUTA DE LA PAPA A EUROPA; DE PERU A TENERIFE” @erlantzgorostiza (Restaurante M.B. España), @mitsuharu_maido (Maido,Per…

RT @JorgeMunozAP: Hoy me reuní con los Bomberos Voluntarios de la IV Comandancia Departamental Lima Centro en la sede de la Compañía Victor…

RT @Luces_ECpe: #Luces20Años “Para mí Luces siempre ha sido la plataforma más entretenida de El Comercio. Y para mí, también, es el que más…

Una vergüenza nacional. No permitamos esta locura. Mi apoyo total al Sub oficial Elvis Miranda @PoliciaPeru y mi in… https://t.co/FU20BBM5ug

Feliz dia Lima!!! Aca va una del gran Augusto Polo Campos https://t.co/hjUwANeq4R


Go to News
Follow us at